green

joi, 29 mai 2014

Cordon bleu la cuptor













Rasfoind blogul Bucate pe alese, mi-a facut pofta aceasta reteta de cordon bleu. Ce m-a incantat cel mai tare la ea este ca nu mai folosim baia de ulei ca sa prajim rulourile, ci le bagam frumusel la cuptor. Va zic: sunt extraordinare, gustoase, putin crocante la suprafata, o bunatate…


Avem nevoie de:

-         1 piept de pui
-         6 felii de sunca (presata, praga, etc; eu am folosit de curcan)
-         6 felii de cascaval
-         sare, piper, condiment pentru pui
-         1 ou
-         faina
-         pesmet

          Taiem pieptul de pui in felii ca pentru snitel si le batem putin.

          Condimentam fiecare felie de piept, apoi peste ea punem o felie de sunca, una de cascaval si rulam cu grija, la final fixand cu scobitori.

          Dam rulourile, pe rand, prin faina, ou si pesmet. Le punem intr-un vas pe fundul caruia am presarat pesmet si dam la cuptorul incins pana sunt rumenite frumos (cca 40-45 minute la 180°C).


         


  


Spor la bucatarit!



Un comentariu: