Iata
de ce avem nevoie:
-
rosii
cherry
-
branza
feta
-
salam
feliat cat mai uscat (eu am avut unul de curcan)
-
frunzulite
de patrunjel
Pentru
inceput taiem pe jumatate rosiile cherry. Bine, bine veti zice voi, dar tu de
ce nu le-ai taiat? Pai eu le-am pregatit cu o zi inainte si m-am gandit ca daca
le tai o sa isi lase toata zeama peste noapte. A fost mai greu sa luam totul
dintr-o imbucatura, dar la cat au fost de gustoase nu ne-a deranjat deloc sa
deschidem mai larg gurita.
Branza
feta o taiem in cubulete potrivite.
Daca
avem salam in felii cu diametrul mai mare taiem pe jumatate feliile, daca sunt
mai mici le lasam ca atare.
Alegem
frunze de patrunjel mai mari.
Dupa
ce avem toate ingredientele pregatite si scobitorile pe pozitii incepem asamblarea
frigaruilor. Desi cred ca fotografiile sunt mai mult decat explicite o sa
incerc sa va explic cu cuvintele mele modul cum le pregatim.
Rosia
cherry o asezam pe felia de salam, pe marginea acesteia. Deasupra rosiei punem
cubuletul de branza apoi o frunzulita de patrunjel. Peste patrunjel aducem cealalalta
margine al feliei de salam si prindem totul cu o scobitoare.
Un
aperitiv delicios!
Spor
la bucatarit si la savurat!
Sursa de inspiratie: Culorile din farfurie
Vin la tine la masa.Prea mi-au facut cu ochiul bunatatile tale.
RăspundețiȘtergerePup!
Te astept cu drag! Dupa aceea ne mutam la bunatatile tale!
Ștergere